Exploratiemodule 1ste jaar

Exploratiemodule Omschrijving
   

Kies je voor wetenschappen, dan bekijk je dagdagelijkse voorwerpen zoals je fiets, batterijen, enz. door een wetenschappelijke bril. Je voert proefjes uit om te begrijpen hoe ze werken en leert hoe je deze voorwerpen optimaal kan gebruiken. Techniek en wetenschap gaan vaak hand in hand.

Ben je op zoek naar een uitdaging in verschillende sportdisciplines of heb je zin om jezelf sportief uit te dagen? Dan is de module sport echt iets voor jou.

Kies je voor beeld, dan kan je creatief aan de slag in een artistiek project.

Kies je voor gezonde voeding, dan duik je even de gezonde keuken in. Hierbij bereiden we enkele lekkere en voedzame gerechten. Op deze manier maak je al kennis met het luikje 'gezonde levensstijl' van de basisoptie 'maatschappij en welzijn'.

Kies je voor economie, dan leer je meer over de wereld van economie en wat ondernemen is. Hiermee maak je al kennis met de basisoptie ‘Economie en organisatie’ in het 2de jaar.
Kies je voor Engels, dan zal je op een eenvoudige manier kennismaken met deze boeiende taal. Hiermee krijg je al een voorproefje van de basisoptie 'Moderne talen en wetenschappen' in het tweede jaar.