Spes Nostra onderneemt

Bij ons krijg je de kans om al je ondernemende vaardigheden in de praktijk te brengen: creatieve oplossingen bedenken, samenwerken, ideeën concreet maken, je eigen netwerk opbouwen en gebruiken … In 2015 ontvingen we als enige West-Vlaamse school het label van “ondernemende school” en sindsdien zijn we trotse ambassadeurs van Vlajo.

Miniondernemingen

Naast wetenschappen is economie een zeer belangrijke opleiding bij ons. De derdejaars brengen voor het eerst een marketingplan in de praktijk met hun mini-minionderneming. Onze zesdejaars richten ieder jaar (met groot succes) een minionderneming op en meten zich met andere scholen. We stellen hen even aan jullie voor:


Beste

Wij zijn een groep laatstejaars uit Spes Nostra Kuurne die dit jaar de minionderneming van onze school zal vertegenwoordigen. Wij verkopen multifunctionele Bowlp’s, schaaltjes, in grillige maar gelijke vormen. De Bowlp’s zijn gemaakt van oude, gebruikte vinylplaten die we omvormen in de hedendaagse Bowlp’s. Zo spelen we in op de opkomende trend van de vinylplaten en dragen wij ons steentje bij aan het milieu door aan upcycling te doen. Om de Bowlp’s wat persoonlijker te maken, verkopen wij ze met stickers in verschillende kleuren en met verschillende quotes. Momenteel is er keuze tussen 9 varianten van de Bowlp’s: 3 quotes in 3 verschillende kleuren. Je kan 1 Bowlp kopen voor 15 euro, voor 2 Bowlp’s betaal je 25 euro. Bowlp's kan je bestellen via onze site: http://www.bowlp.be/ of door ons te contacteren. Voor meer informatie kan je ook terecht op onze facebookpagina.

Feestelijke groeten
Het Bowlp-team