Ouderraad

Spes Nostra Kuurne heeft een bloeiende en enthousiaste ouderraad.


Spes Nostra Kuurne heeft een ouderraad met meer dan 50 leden! Dat zijn allemaal mensen die zich inzetten om de leerlingen of schoolprojecten financieel te ondersteunen.
Onze ouderraad bestaat uit helpende handen, leden van de algemene vergadering en leden van het dagelijks bestuur. 
De helpende handen steken, zoals de naam al doet vermoeden, graag de handen uit de mouwen.  Je zag ze misschien aan het werk tijdens de chocoladekaarting. Afwassen, bier uitschenken, croques maken,… niets is hen te veel!
Leden van de algemene vergadering denken samen met de directie en vertegenwoordigers uit de school zo’n drie keer per jaar na over de werking van de school.  Tijdens een overleg kan er besproken worden wat leeft bij de ouders en krijgen de ouders ook schoolnieuws te horen. Het verslag van deze vergadering wordt via Smartschool met alle ouders gedeeld.

Leden dagelijks bestuur, v.l.n.r.: Joost De Brauwer, Sophie Tessier, Elie Naudts, Nele Dendievel, Vincent Declercq, Brecht Bossuyt, Kathleen Van Snick, Werner Overdulve

Tot slot is er ook het dagelijks bestuur. Deze kerngroep komt frequent samen om de activiteiten van de ouderraad concreet vorm te geven. Er is ook een mooie samenwerking met de directie om de werking van de school enerzijds en de werking van de ouderraad anderzijds te versterken.

Met de ouderraad willen wij niet alleen onze leerlingen steunen, we willen ook graag een klankbord zijn voor alle ouders. Heb je een vraag, wil je iets kwijt?  Dan kan je zeker de leden van het dagelijks bestuur aanspreken of een mailtje sturen naar
ouderraad@spesnostra.beKreeg je zin om je ook bij ons aan te sluiten? Laat je maar horen via hetzelfde bovenstaand adres! Iedereen welkom!

Algemene vergaderingen

Dinsdag 17 oktober, 20 u. eerste algemene vergadering

Woensdag 17 januari, 20 u. tweede algemene vergadering

Donderdag 25 april, 20 u. derde algemene vergadering